Tak for i år!

2019 har været et begivenhedsrigt år for SmartRetur – og det på den gode måde! Vi gik ind i det nye år med planen om at opkøbe logistik- og containerselskabet Interlog, og dette blev gennemført i første kvartal. Dermed var et nyt kapitel begyndt. Vi hentede ny administrerende direktør til Interlog samt gjorde yderligere tiltag for at integrere vores systemer. Navnet blev SmartLeveret  og efter sommeren flyttet virksomhederne sammen hos SmartRetur på Langhus i Norge.

Vi er blevet mere og mere overbevidst om, at miljørigtige og fleksible løsninger indenfor logistik, lagring samt returlogistik er udfordrende for de nordiske kunder. Vores opkøb af den svenske pallevirksomhed PSRS gør, at vi nu har fuld national dækning med yderligere 11 lagre, og repræsenterer en miljøbevidst stordrift som kommer alle vores kunder tilgode. Vi har fået nye kontrakter, samt fornyet tilliden, fra nogen af Nordens mest krævende aktører, og vi har udviklet nye løsninger for brancher som vi ikke har haft et samarbejde med i 2018.

Som det ser ud nu, bliver 2020 vores bedste år nogensinde. Vores vigtigste fokus er at løse dine opgaver så effektivt som mulig – med et ønske om hvordan vi i fællesskab kan optimere din hverdag samt gøre den enklere og bedre.

Vi skal være den som fikser alt hos dig – så stil endelig spørgsmål og krav! Det er det som vi er her for. Så garanterer vi at være løsningsorienterede med vores tilbagemeldinger. Og forhåbentlig kan vi tilbyde dig en løsning, som du ikke selv har overvejet.

Vi etablerer os desuden i Finland i Q1, og kan tilbyde dig et nordisk retur flow. Dette ser vi utrolig meget frem til.

Uanset hvad, så er vi glade og taknemlige for at være på dit hold! Som din samarbejdspartner vil vi gerne takke for tilliden, og ser frem til nye spændende opgaver i det kommende år.

 

Du ønskes en glædelig Jul samt et godt og lykkebringende Nytår!

Julehilsner fra os alle i SmartRetur

Flere artikler