Emballagekonto

En opdateret «børs» for dine returværdier. Smart Retur tilbyder alle kunder deres egen web baserede emballagekonto. Gennem denne løsningen vil du få din egen side, hvor alt emballage du ønsker at købe/sælge vil ligge klart. Du vælger blot antallet samt hvilken dato du ønsker levering/afhenting. Systemet genererer automatisk en bestilling med ordrenummer og faktura.

Gennem denne service tilbyder vi også egen emballagekonto til de kunder, som har behov for at få opbevaret deres emballage i visse perioder af året. Vi ved at der er dele af året hvor der er behov for at få emballagen retur med det samme, men også perioder hvor der er behov for at få den opbevaret udenfor gældende sæson. Derfor tilbyder vi nu en egen konto med en samlet saldooversigt over alt emballage Smart Retur håndterer for dig.

Smart Retur sorterer alle de forskellige produkter og sætter dem ind på kundens respektive konto. Gennem web løsningen vil der være fuld kontrol på antal enheder af de forskellige typer emballage og kunden kan når som helst få den ønskede mængde leveret til eget lager, eller som udveksling mod diverse leverandører/transportører.

Totaloversigten får du med din egen «rapport knap». Her finder du alle dine sorteringsresultater, ordrer og fakturaer. Systemet giver dig helt enkelt et fuldt overblik over alt din emballage – uanset om du er en mindre eller stor forbruger af emballage.

Allerede kunde?

Log ind

 

Kontakt os for yderligere information