Web-baseret logistiksystem for paller

Som vi har gjort opmærksom på tidligere, har Waba Gruppen “nu Smart Retur” i flere år tænkt lidt anderledes end hvordan en ”normal” pallehandler tænker i forhold til køb og salg af paller. Det at have fuld pallekontrol har for mange større virksomheder været en stor udfordring. Med vores gode erfaringer, har vi nu sammen med ABC Group endelig lanceret en løsning, som vi mener, skal kunne revolutionere denne branche. Vores tanke er, at i som kunde skal forholde jer til jeres kernevirksomhed, hvor Waba skal give jer en total pallekontrol gennem de værktøjer, som vi tilbyder.
Waba har som tidligere nævnt valgt Istone som leverandør af denne tjeneste, da selskabet besidder en unik kompetance indenfor vores branche. Det var blandt andet dem, som etablerede NLP (Norsk Lastbærer Pool) web baserede løsning. Dette har givet NLP en unik kontrol over al returemballage for samtlige paller mellem parterne i dagligvarebranchen. Kombinationen af Wabas erfaring indenfor køb og salg af paller samt Istones kompetance omkring tilsvarende løsning har gjort, at vi er kommet frem til et utroligt godt produkt.
Hver kunde/leverandør vil her få deres eget password, hvor man logger sig på via vores hjemmeside. Her vil web-siden til hver kunde/leverandør være skræddersyet efter hvilke produkter den enkelte har behov for. Herunder vil de aftalte priser også kunne ses. Udover at lave bestillinger vil samtlige rapporter på alt hvad der er købt og solgt hos Waba ligge klar. Alt findes i Excel formater, så det er enkelt at importere over til kundens forskellige indkøbssystemer.

Pr. 1. juni 2017 har vi koblet 25 af vores største kunder og leverandører op på denne løsning, hvor vi kommer til at præcentere løsningen for resten hen på sensommeren.

Har du spørsmål? Send venligst en mail til daniel@smartretur.no