Waba Gruppen skifter ejer

Administrerende direktør i Waba Gruppen, Søren Eriksen køber Waba Gruppen – “nu Smart Retur”. Med på holdet har han fået Martin Andresen (50/50)

“Bedste produkt vinder, bedste produkt skabes af det bedste team”
I Waba Gruppen har vi haft stor fokus på udvikling af gode systemer, logistik løsninger samt tiltrække os personer med kompetence og vilje til at udfordre en traditionel branche.
Vi mener branchen skal konsolideres og effektiviceres til fordel for alle parter. En afgørende forudsætning for at forstærke vores position i hele Skandinavien er, at have det bedste produkt i alle led – herunder også på ejersiden. Jeg er derfor utrolig glad for at have fået Martin Andresen med mig -en stærk finansiel investorer, industriel tænkende og med stor erfaring gennem sit ejerskab og lederskab i møbelkæden Skeidar. ( Største aktionær og CEO) siger Søren Eriksen».
« Gode logistik løsninger er utrolig vigtig for os i Skeidar – dette for at være konkurrence dygtig i et konkurrence udsat marked. Jeg er meget imponeret over viljen og evnen til at identificere sig og skabe morgendagens bedste produkt i en lidt glemt branche- nemlig retur af emballage og paller som Waba henviser til. Det at udvikle og skabe noget sammen med motiverede mennesker i en branche med stor potentiale for forbedring, er noget jeg brænder for, og i dette tilfælde ønsker at være en del af. At jeg i forvejen kender Søren og hans team godt, og ved hvad de står for, gjorde mit valg let, da jeg fik forespørgslen» siger Martin Andresen.

Har du spørgsmål? Send venligst en mail til soren@smartretur.no