SMART RETUR

Vi er overbevist om, at vores løsning vil give jer:

• Fuld kontrol på alt returemballage gennem egen web-løsning.
• Kun én bil som afhenter alt emballage der skal returneres, i stedet for flere forskellige biler.
• Lavere omkostning til leje af container, sortering og ‘handling’.
• Miljøvenlig håndtering af alt materiale.

Vi kalder det ’Smart Retur’

Leverandører er gode til at levere de rigtige produkter på det rette tidspunkt. Dog er der ikke så stor fokus på at få emballagen retur igen. Modtageren har ofte flere typer af forskellig emballage, som skal sorteres og derefter opbevares. Transportørerne vender derefter tilbage af flere omgange, for at afhente de forskellige typer af emballage, som modtageren skylder.
Dette medfører mange unødvendige og dyre transporter af emballage til og fra lageret. Yderligere meget spildtid for modtageren som skal håndtere og udlevere alle disse forskellige emballager.
Emballagen som returneres, er ikke nødvendigvis i den samme kvalitet, som da den blev indleveret. Hvem skal tage denne omkostning?
Vores kernevirksomhed er at udvikle de bedste logistik løsninger på emballage.
Vi har nu udvidet vores sortiment, med det som vi kalder ‘Smart Retur’!

Her tilbyder vi en unik web-løsning hvor afsender, transportør og modtager vil få fuld kontrol over alt emballage, som varerne transporteres i. Løsningen gør det muligt for modtageren, at bestille én afhentning, hvor samme lastbil læsser alt emballage samlet, og transporterer det til Smart Returs nærmeste depot. Her sorteres, repareres og lagres de forskellige produkter, som til sidst sættes ind på modtagerens egen emballagekonto. Modtageren har et fuldt overblik over hele processen – lige fra bestilling til afhentning og som det sidste et sorteringsresultat med antallet af produkter som bliver registreret på saldoen. Saldoudvekslingen med respektive leverandører og transportører gøres ved at udlevere de produkter, i har opbevaret hos os. Med andre ord, giver dette system jer fuld kontrol over fakturaer og forskellige relevante rapporter – som et banksystem for jeres emballage.
Smart Retur tilbyder at købe de produkter, som i ikke har behov for at udveksle. Og har i eventuelt behov for yderligere emballage, er disse klar til at blive købt på Smart Returs web-side.