SmartRetur Danmark udvider

– Vask er i stærk vækst

SmartRetur Danmark oplever en øget efterspørgsel efter vask af plastemballage, og inden året er omme vil SmartRetur have et nyt automatiseret vaskeanlæg i drift i Padborg.
– I SmartReturs nuværende lokaler vil vi kunne tilbyde en vaskelinje til de fleste typer af plastpaller, siger administrerende direktør for SmartRetur Danmark, Henrik Skøtt. Dette er en naturlig udvikling for os, da vi allerede håndterer en omfattende pallelogistik. Det er derfor en stor tilfredsstillelse, at udvide vores nuværende forretningsmodel.

Nyt hovedlager i Randers

Men der bygges mere i Danmark. Det nye hovedlageret til SmartRetur, som ligger strategisk godt placeret i Randers, stod færdig og fuldt operativt i juni 2018.
– Med hele 8.000 m2 tilbyder vi markedet endnu flere muligheder, og en større fleksibilitet omkring de mange forskellige emballagetyper fortæller Henrik Skøtt. Randers supplerer de eksisterende lagre i Faxe og Padborg samt det kommende lager i Vejle, således at vi kommer til at dække hele Danmark.

Bedre kontrol til vores kunder

– Det er let at blive fascineret af enorme automatiserede sorteringsanlæg, vaskehaller og store lagre, men det som vores kunder er allermest glade for, er uden tvivl vores webløsning. Der findes ikke noget lignende set-up, som med et enkelt banksystem kan holde styr på alle de forskellige emballagetyper. Kunder som Nagel Group, Royal Unibrew og Lantmännen kan på daglig basis følge deres saldoer online, og får derved en løbende oversigt over hvordan saldoen ser ud samt udspecificerede sorteringsresultater. Det giver dem ikke bare flere penge i kassen, men også en indre ro, afslutter Henrik Skøtt.