CERTIFICERINGER

Reparation:

Smart Retur A/S er licenseret af Det Norske Veritas på vegne af Green Cargo til reparation af europaller. Dette indebærer, at vi har en godkendt licens til sortering og reparation af paller. Yderligere er Smart Retur certificeret af E-PAL i Danmark med licensnummer DK-318.
Smart Retur er meget miljøbevidste under alle vores arbejdsprocesser. De defekte paller der kan repareres op med nye reservedele, bliver genanvendt, og kommer ud på markedet igen. De paller der er i en så dårlig stand, som ikke kan repareres, bliver efterfølgende lavet til træflis. Alt træ hos Smart Retur bliver genanvendt – dette så vi tager mest mulig hensyn til miljøet.

Varmebehandling:

Smart Retur A/S er godkendt og certificeret efter den internationale standard ISPM 15 – og har licens fra fødevarestyrelsen til varmebehandling af træpaller samt anden træemballage. Denne proces gennemføres i vores hovedlager på Langhus i Norge. Træemballagen opvarmes til en kernetemperatur på 56 grader celcius i 30 minutter. Dette for at forhindre at eventuelle skadegørere angriber træet. Smart Retur´s licens nr. til denne proces er NO-991824111.

 

varmbehandling-smart-retur-danmark