OM SMART RETUR

Vi i Smart Retur drømmer om en modernisering og effektivisering af en lidt «glemt» varegruppe- retur emballagen for hele Skandinavien. Meget enkelt så arbejder vi efter tre hovedregler, som vi tror meget stærkt på.

1) Bedste produkt vinder.
2) Bedste produkt kræver de bedste ansatte.
3) En god idé er først god, når den er gennemført og resultatet er som forventet.

For at møde en verden i stærk vækst skal vi udvikle os og tage moderne teknologi i brug. Vi skal bygge infrastruktur der hvor folk bor. Yderligere skal vi have indsigt og erfaring hos vore medarbejdere således, at vi er en attraktiv samarbejdspartner for storindustrien i hele Skandinavien. Bedste produkt vinder –løsningerne finder du sammen med os- det er det som vi «brænder for»

Hvor langt er vi så kommet ?

Waba Gruppen – “nu Smart Retur” blev etableret som et norsk palleselskab i år 2000. Som mange andre iværksættervirksomheder nåede vi til et punkt, hvor der var behov for industrialisering af selskabet. Siden år 2011 har fokuset været udvikling og modernisering. Vi begyndte internt og brugte 2-3 år på at ansætte de rette personer. Derefter videreudviklede vi markedets bedste digitale saldo / kontrolsystem for emballage, og startede samtidigt dialogen med storindustrien om, hvordan vi skaber det bedste produkt. Vi tror du vil blive overrasket over det økonomiske potentiale, som god logistik omkring returemballagen kan give.

Vi er klar, bolden er din !

  • Waba skifter navn til Smart Retur 2017
  • Management buy out - Søren Eriksen bliver ny CEO 2017
  • Waba Norge flytte til nyt centrallager på Langhus 2013
  • Waba Danmark etableres 2010
  • Waba Sverige etableres 2009
  • Første kontrakt med NLP - Norsk Lastbærer Pool 2007
  • Waba Europaller etableres 2001