Ny IT- og Logistik-Direktør

Siv Mordal Romanich er ansat som IT- og Logistik-Direktør i Smart Retur. Smart Retur skal være en kompetent og attraktiv samarbejdspartner med tanke på at udvikle de bedste løsninger på returemballage.

De bedste løsninger udarbejdes af kompetente mennesker. Siv har over 20 års erfaring fra dagligvarebranchen (Orkla) indenfor Supply Chain og IT. Hun er uddannet civiløkonom og har en master indenfor Supply Chain. Yderligere har hun en tillægsuddannelse indenfor IT. “Den kompetence har vi brug for til at bygge morgendagens bedste løsninger til glæde for os, men mest til glæde for vores kunder” siger Adm. Direktør Søren Eriksen.

«Digitaliseringen og fokus på at bygge bedst mulig fysiske produkter af en lidt glemt branche med stor volume er en udfordring jeg virkelig kendte og havde lyst til at tage». Smart Retur er markedsledende, men fokuserer på ændring og forbedring med stor udviklingsvilje både internt og på vegne af kunderne. Med mulighed for korte processer og direkte indflydelse samt udnyttelse af min fagkompetence er dette en opgave jeg glæder mig meget til at hjælpe til med, siger Siv Mordal Romanich».